Remissinstans för kirurgi och ortopedi

Jennyhill Djurklinik är byggd och utrustad för att fungera som remissinstans för avancerade kirurgiska och ortopediska fall. På kliniken finns en steg 2-specialist inom kirurgi. Vi tar ofta emot hältutredningar, frakturer, patellaluxationer, mjukdelskirurgiska fall, korsbandsrupturer och diskbråck för att nämna några exempel.

Kliniken har funnits sedan 2008 och har fungerat som remissinstans för kirurgi och ortopedi i flera år. Vi har bra samarbete med bland andra Din Veterinär i Helsingborg och Hässleholms Djursjukhus, som ofta remitterar patienter till oss.

Vi kan som regel alltid erbjuda polikliniktider och operationstider inom ett par dagar. Akutfall tas emot direkt. Kliniken har stationärvårdsavdelning och efter operation stannar patienterna för observation och smärtlindring.

Kliniken ligger i Kvidinge, mellan Klippan och Åstorp. Ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni vill rådfråga om patienter. Ni når oss på 0435 – 48 11 30. Remisser skickas per e-post info@jennyhilldjurklinik.se