Rehab

Rehabilitering är en viktig del av behandlingen för att få ett lyckat resultat efter en operation. För att djuret ska återhämta sig på ett optimalt sätt behövs ibland lite hjälp på traven. Sjukgymnastik är ett sätt att minska risken för rörelsestörningar, smärta och nedsatta funktioner och på så sätt underlätta läkningen och förebygga för ytterligare skador. Sjukgymnast och veterinär har ett nära samarbete och jobbar tillsammans mot målet att djuret ska återfå sina funktioner på ett så snabbt och bra sätt som möjligt.

På Jennyhill djurklinik erbjuder vi laserterapi, massage, stretching och individuellt anpassade träningsprogram. Har du några frågor är du alltid välkommen att höra av dig för förebyggande råd och för hjälp efter skada och operation.

Amanada Piggott är certifierad massageterapeut för hund och är huvudansvarig för sjukgymnastiken och rehab-mottagningen på Jennyhill. Amanda lägger tillsammans med dig som djurägare upp en rehabiliteringsplan och visar övningar som ni får fortsätta med hemma.